Mobilier personalizat, pentru tine și afacerea ta!

Colecția de produse decorative Egger PerfectSense

Share
  • 43
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    43
    Shares

Deoarece din ce în ce mai mulți clienți ne solicită modele, în format electronic, cu materialele  pe care le folosim, am decis să deschidem și noi un BLOG unde să vă prezentăm în detaliu materialele, modalitățile de producție și alte lucruri interesante ce țin de munca noastră efectivă.

Așa că, bine v-am găsit!

Pentru început dorim să vă prezentăm produsele noastre preferate ale unuia dintre cei mai mari producători mondiali de PAL și MDF, Egger. Calitatea produselor lor s-a dovedit de-a lungul anilor. În această toamnă am vizitat una dintre fabricile acestora, cea de la Rădăuți. Putem spune, cu cea mai mare încredere, că aceștia urmăresc mereu nevoile clienților și sunt în căutare permanentă de îmbunătățire a produselor, atât calitativ, cât și din punct de vedere al siguranței față de mediul înconjurător.

Azi vă prezentăm cele mai noi și ingenioase produse Egger, colecția PerfectSense.

PerfectSense este o categorie premium de plăci cu finisaj foarte lucios sau mat, având placa suport din MDF. Acestea creează un aer de exclusivitate și lux atât în spații rezidențiale, cât și în cele comerciale.

Proprietatea specială anti-amprentă a PerfectSense Matt este adecvată în bucătărie. Aceasta împiedică depunerea murdăriei și a grăsimii chiar și pe zonele tactile, precum ușile fără mâner, permițându-vă să creați un aspect elegant, cu linii continue.

Finisajul unic UV face ca plăcile lăcuite PerfectSense să fie rezistente la zgârieturi și robuste, garantând păstrarea aspectului lor premium.

                      

PerfectSense Matt redă o suprafață caldă, catifelată cu proprietăți anti-amprentă pentru a evita petele. Paleta de culori calme, în trend, ajută la crearea unui sentiment de înaltă clasă.

 

  PerfectSense Gloss oferă un finisaj deosebit de neted și reflectant, care înainte era atins doar folosind sticlă sau acrilat, pentru a realiza o afirmație curajoasă de lux.

 

Având un efect reflectant extraordinar, poate ajuta spațiile să pară mai deschise și mai mari.

Toate aceste materiale le găsiți în portofoliul nostru. Abia așteptăm să ne provocați la noi proiecte!

Sursa foto: Egger.com

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 gânduri despre “Colecția de produse decorative Egger PerfectSense”